HEJA

I tidigare blogginlägg har jag skrivit om Infomentor och hur jag arbetar med planeringar och bedömningar i programmet. Ett av mina blogginlägg blev uppmärksammat av infomentor. Vilket jag tyckte var roligt. De frågade mig om jag ville vara med i en intervju som skulle tryckas i deras nya tidning HEJA. Jag tyckte det är roligt att mitt och skolans arbete uppmärksammas. Känns också roligt att vår kommun och min skola Vilboken omnämns i HEJA.

Idag när jag kom hem från jobbet låg det exemplar i min brevlåda av HEJA! Det var roligt att få se vilken fin artikel det blev. 

Nu har vår kommun gått över på NYA Infomentor. Där har vi  pedagoger fortfarande lite ”träningsläger”. Jag har börjat och gjort ett par kunskapsrum. Som hjälp till mina kollegor har jag gjort en liten ”lathund”. På Infomentors sida finns det många e-learning filmer att titta på när man behöver hjälp att lära sig programmet.

HEJA tidningen tycker jag är bra. Den används mycket bland mina kollegor när de pratar kunskapskrav med elverna. I HEJA är kunskapskraven skrivit på ett enklare svenska. Då blir kunskapskraven enklare att förstå för eleverna.

Delar här en bild från artikeln från den nya HEJA!

  

Annonser

One thought on “HEJA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s