Digital Julkalender

Imorgon är det dags. Det är den 1/12 och den digitala julkalendern som vi arbetat hårt med i över en månad tillsammans med T3 på Nordenbergsskolan, publiceras nu (den 1/12) på denna länken :

http://www.nordenbergsskolan.se/julkalender

Den kommer också finnas på Olofströms kommuns hemsida från den 1/12

Min klass åk 5 har skrivit manuset till kalendern. En bra historia om tomten som är kidnappad och två barn från Olofström som ska rädda julen. Vi har arbetat med kalenderna både i vårt eget klassrum, men också på Nordenbergsskolan med T3 eleverna. Det har varit ett mycket gott samarbete, där mina elever har blivit mycket väl omhändetagna och fått en viktig roll i arbetet med tillverkningen av julkalendernen. Vi blev intervjuade av tidningen vid ett tillfälle och den artikeln delade jag i blogginlägget om entreprenöriellt lärande ,om n i vill blicka tillbaka för att få historien igen.

I fredags var det dags att runda av vårt arbete och det sista skulle på plats. T3 eleverna arbetade hårt med programmeringen av kalendern och jobbet de gjort är fantastiskt.

Blekingeradion var på plats P4 och intervjuade eleverna, som fick vara med i direktsändning.

http://t.sr.se/1Q21Cnh

Det var spännande. Nu hoppas vi på att julkalendern kommer att sprida glädje till alla som vill använda den och vi hoppas att tekniken är med oss, så att alla luckor fungerar som de ska.

🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s