2014 in review

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2014 annual report for this blog.

Here’s an excerpt:

A San Francisco cable car holds 60 people. This blog was viewed about 3,300 times in 2014. If it were a cable car, it would take about 55 trips to carry that many people.

Click here to see the complete report.

Annonser

3 thoughts on “2014 in review

  1. hej igen:)
    Undrar om du vet hur man skriver i de olika nivåerna i matriserna? tex om det finns tre nivåer i en rad ( har tittat på fomentor)…är det så att man konkretiserar ( vad) kunskapskraven i matrisen? ( det dom ska lära sig?)…hälsningar maria

    • ……skulle skriva lite till. Jo från åk 4 är det på rad i betygsnivåerna. I infomentor kan man klicka över till vyn Heja. Då får man det förklarat på ett enklare sätt. Jag förklarar för eleverna vad de olika kunskapskraven innebär. De är med i diskussionen. Jag diskuterar också med mina kollegor och från vår rektor har vi fått inlogg till skolverkets sida där man kan se elevexempel som stöd när man bedömer.
      Jag håller också på att gå skolverkets webbkurs (40timmar) i bedömning. Kan rekommendera den kursen. Den tar tid, men är bra med filmer, föreläsningar via webben, texter och skrivuppgifter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s